fbpx

Om Underground Gallery

Underground Gallery er et gatekunst galleri med nøye utvalgte gatekunst verk og innramming.  

Originale kunstverk og print av lokal og internasjonal gatekunstnere.  

 Underground Gallery er et nytt gatekunst galleri i hjerte av Bergen. 

Framing...

 

Underground Gallery har også et innrammings verksted som vi ønsker å yte høy service og kvalitet.

I vårt verksted tilbyr vi den mest klassiske typen tradisjonelle rammer, som er det vanligste valget i kunstgallerier og utstillinger. Vi har lister som passer ditt budsjett, og gir samtidig de beste kvalitetsproduktene som tilbys. Vi bruker kunstglass med UV-70% 

 

Helt Sort

Det er utrolig viktig for kunstverk som er spesielle, enten fra et økonomisk eller et personlig perspektiv, for å sikre at de er riktig beskyttet. Vår generelle regel er å bruke UV-glass for å beskytte kunsten. Dette vil gi den fleksibiliteten til å henge enten i et lyst rom eller svakt opplyst soverom i løpet av livet. 

Vi velger å bruke høy kvalitet i alle rammene våre, som i kombinasjon med et UV-glass gir arbeidet ditt perfekt beskyttelse bakfra og foran. 

Underground Gallery innrammingsverksted som prøver å tilby innrammingstjenester av beste kvalitet med et mål som passer for alle kunder, budsjetter og forventninger.  

“Everything you can imagine is real!!!”  ― Pablo Picasso

Åpningstider

  • Mandag: Stengt
  • Tirsdag: 10.00 - 17.00
  • Onsdag: 10.00 - 17.00
  • Torsdag: 10.00 - 18.00
  • Fredag: 10.00 - 17.00
  • Lørdag: 10.00 - 16.00
  • Søndag: Stengt

SEND OSS EN MELDING

Har du spørsmål om noen av våre tjenester, kunstverk eller noe annet? Du er mer enn velkommen til å kontakte oss. Vennligst bruk kontaktskjemaet nedenfor, og vi vil kontakte deg så snart som mulig.