fbpx

Om Underground Gallery

Underground Gallery er stolt av å representere en unik Urban Art galleri med noen av verdens beste gatekunst.

Originale kunstverk og print av lokale og internasjonale gatekunstnere.

Underground Gallery er et urbant gatekunstgalleri i Bergen. 

Innramming…  

Underground Gallery er et innrammings verksted.  I vårt verksted tilbyr vi den mest klassiske typen tradisjonelle rammer, som er det vanligste valget i kunstgallerier og utstillinger. Vi har lister som passer ditt budsjett, og gir samtidig de beste kvalitetene som tilbys.

Våre kunder kan velge mellom de forskjellige festene for standardrammer. Vi tilbyr en rekke monteringsbrettfarger for å utfylle eller kontrastere bildet ditt, som er tilpasset til dine ønskede dimensjoner.

 

Helt Sort

Det er utrolig viktig for kunstverk som er spesielle, enten fra et økonomisk eller personlig perspektiv å sikre at de er riktig beskyttet. Vår generelle regel er å bruke UV-glass for å beskytte kunsten. Dette vil gi den fleksibiliteten til å henge enten i et lyst rom eller svakt opplyst soverom i løpet av livet. Vi velger å bruke  høy kvalitet i alle rammene våre, som i kombinasjon med et UV-glass gir arbeidet perfekt beskyttelse bakfra og foran. Underground Gallery innrammingsverksted som prøver å tilby innrammingstjenester av beste kvalitet med et mål som passer for alle kunder, budsjetter og forventninger.

“Alt du kan tenke deg er ekte!!!” – Pablo picasso

Åpningstider:

  • Mandag: Stengt
  • Tirsdag: 10.00 - 17.00
  • Onsdag: 10.00 - 17.00
  • Torsdag: 10.00 - 18.00
  • Fredag: 10.00 - 17.00
  • Lørdag: 11.00 - 17.00
  • Søndag: Stengt

SEND OSS EN MELDING

Har du spørsmål om noen av våre tjenester, kunstverk eller noe annet? Du er mer enn velkommen til å kontakte oss. Vennligst bruk kontaktskjemaet nedenfor, og vi vil kontakte deg så snart som mulig.